Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • Gregory Abella: “El més important és el que el nostre client quedi satisfet”
    • Set Escoles Verdes de l’Alt Empordà treballen el canvi climàtic i la sequera a l’embassament de Darnius-Boadella
    • Els càmpings gironins L’Àmfora i El Delfín Verde, premiats amb els prestigiosos ACSI Awards 2023
    • La Magdalena Flamenco s’estrena amb un tablao proper i íntim a l’Alt Empordà
    • L’Institut Cendrassos de Figueres rep el Premi Baldiri Reixac de la Fundació Carulla a experiències innovadores
    • El Festival Nartura s’estrena als Aiguamolls de l’Empordà
    • Inici dels serveis de transport urbà d’estiu a Roses
    • Concert solidari per l’educació a Uganda
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Empresa & Serveis»Tall Dolç: “Les pastisseries artesanes som úniques, per molta competència que pugui sortir”
    Empresa & Serveis

    Tall Dolç: “Les pastisseries artesanes som úniques, per molta competència que pugui sortir”

    18 d'Abril de 202324 Vistes
    Tall Dolç

    Al Tall Dolç, al carrer Lasauca, dissenyen productes per a cada tradició. Després de Pasqua, arriba Sant Jordi i, just després, la Santa Creu. Ens ho explica el propietari, l’Àngel Garcia.

    – Quan comença la trajectòria del Tall Dolç?

    Jo des dels 13 anys he tocat el sector. Amb Tall Dolç fa 15 anys vam decidir donar-nos a conèixer i, per sort, va ser una molt bona elecció. Només tinc paraules d’agraïment cap a la clientela que, de seguida, va escollir-nos com a mestres pastissers. Per Nadal, any rere any, és fantàstic comptar amb una molt bona clientela fixa. Cada època ens omple molt i ens fa continuar innovant i sent nosaltres mateixos: és a dir, pastissers que treballem amb productes de qualitat i que sempre dissenyem productes molt estètics i de grans dimensions, que entren per la vista, com darrerament amb l’època de les mones.

    – Bona valoració, d’aquesta darrera Pasqua?

    La xocolata també ha patit l’increment de preus, fins a un 18% concretament. Nosaltres hem treballat per mantenir els preus de l’any passat i la gent ha respost molt bé. Per tant, molt satisfets. Tot i que s’ha globalitzat com tot, és una tradició molt nostra, molt catalana, i sempre serà així. Un parell d’anècdotes recents: vam exposar un pallasso gegant de xocolata i va durar poc més d’una hora. Una persona va entrar a la botiga i, sense preguntar el preu, va entrar per emportar-se’l. A més, una de les mones que més sortida ha tingut, el llop i els tres porquets, va ser una reproducció d’una mona que va ser la guanyadora del concurs de Pasqua de Barcelona. Vull destacar la manera com la gent s’implica en les tradicions, així mai es perdran. A més, des de les escoles, també es treballen molt bé i, en aquest sentit, només em queda que donar les gràcies al col·lectiu de mestres. Per exemple, per Pasqua, és molt bonic veure com les pastisseries s’omplen de mainada.

    – Sembla que el vostre sector, almenys a Figueres, està en forma actualment…

    La fira Figa Dolça ha estat una gran iniciativa pel sector i per la ciutat. L’any que ve, sens dubte, es repetirà. El sector hi ha posat totes les ganes i la il·lusió del món i Comerç Figueres hi ha posat l’empenta necessària. Per molta competència que surti, les pastisseries artesanes som úniques: treballem amb productes de qualitat, elaborem els productes al moment i personalitzem qualsevol pastís segons què demana el client. Després de les mones, per Sant Jordi, oferirem piruletes de xocolata en forma de rosa, de molt bon regalar, i altres paquetets temàtics per l’ocasió. Posteriorment, per Fires, oferirem els dolços de fa anys, amb crema, nata i fruita variada com a protagonistes de la festa, però també la pastisseria més moderna que properament podreu venir a conèixer.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Empresa & Serveis

    Rectificadora Tècnica: “Som més econòmics que comprar un motor nou, i més fiables que comprar-ne un de vell”

    22 de Maig de 20236 Vistes
    Empresa & Serveis

    Sabater Auto: comoditat i proximitat per cuidar en tot moment de tu i dels teus

    15 de Maig de 202318 Vistes
    Empresa & Serveis

    Judit Arbossé :” Soc la cinquena generació i és un orgull poder seguir el treball de la família”

    5 de Maig de 202326 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 377

    Revista Crae 377
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.