Pneumatics_GranVia

En Jordi Garcia lidera, des de l’any 1997, l’equip de Pneumàtics Gran Via, oferint una gran professionalitat i una excel·lent atenció al client. Majoritàriament, diu, “tenim molts francesos que venen al taller amb cita prèvia”, i és que sens dubte, és un dels tallers de referència de Roses pel seu tracte excepcional i la qualitat dels productes i serveis que ofereixen.

Pneumàtics Gran Via, vinculat a Roses des de fa més de vint anys, va néixer arran de la fusió de dos tallers rosincs; un dedicat a al sector del pneumàtic i l’altre a la mecànica en general. Es defineixen com uns “professionals autodidactes del negoci del pneumàtic”.

La seva passió per la mecànica els va portar a evolucionar i ampliar els serveis, i actualment ofereixen des de la mecànica ràpida per a problemes puntuals, fins al servei de Pre-ITV, a més de l’alineat de direccions, càrrega i manteniment d’aires condicionats, revisió i substitució de bateries, canvi de pastilles de fre, i canvi d’olis i filtres, així com el manteniment i substitució d’amortidors d’oli i gas, entre molts altres serveis. És a dir, tota la mecànica de cotxes, furgonetes i 4×4.

 1,034 visualitzacions totals,  3 vistes d’avui