Vila_Electronica

Vila electrònica va obrir portes l’any 1977, quan la televisió tot just començava a veure’s en color, oferint serveis d’electrònica de consum.

L’empresa, ara liderada per David Vila, s’ha desenvolupat de la mà de la tecnologia, oferint la reparació, instal·lació i manteniment d’antenes de televisió, TDT per satèl·lit, sonorització i megafonia, porters i videoporters. A més, els seus serveis inclouen telecomunicacions, xarxes informàtiques, wifi i solucionant problemes de connexió a internet, sobretot a municipis rurals, amb el servei d’instal·lació Wimax.

Des de l’any 2013, s’ha especialitzat en tot el que és relatiu a la seguretat: alarmes, videovigilància, circuits tancats de TV i seguretat.

En definitiva, donen resposta a tot el que necessiten habitatges i edificis públics moderns per assumir les noves tecnologies. Des de Vila Electrònica assessoren sense compromís, i ens recomanen “estar molt al dia i actualitzar l’electrònica de casa, sobretot els sistemes de seguretat”.

L’equip de Vila electrònica es manté en contínua formació i, juntament amb la seva llarga trajectòria, els avala com l’empresa de referència i confiança en assessorament, instal·lació, reparació i manteniment d’electrònica de consum a les comarques empordaneses, tant per l’àmbit privat com el públic.

Més informació: www.vilaelectronica.com

 1,542 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui