Star_Prop

La immobiliària STAR PROP és catalogada com a Premium per les connexions que estableix no només a escala nacional sinó també internacional.

STAR PROP disposa de dos espais d’atenció al públic a Llançà (tots dos al carrer Castellar) i un altre centre d’atenció Premium a Barcelona. La immobiliària treballa amb una àmplia xarxa de col·laboradors i experts immobiliaris internacionals a París, Londres, Brussel·les, Moscou i Berlín, les principals ciutats de procedència dels seus compradors internacionals. De menys a més radi, STAR PROP compta amb pisos i cases en venda a Llançà, però també disposa d’un ampli catàleg de propietats immobiliàries repartides per tot l’Empordà, arreu de la Costa Brava i Barcelona.

Amb tot, no hi ha dubte que STAR PROP és una referència a les comarques gironines, és la immobiliària Premium funcionant a plena activitat, amb més de 1.000 operacions de compravenda realitzades amb èxit. Ho avalen, així, més de 1.000 ressenyes positives a Internet, amb una mitja total de 4,9 sobre 5 a Google. D’aquesta manera, queda ben reflectida la filosofia STAR PROP: oferir en tot moment un servei Premium per buscar l’excel·lència en els seus processos i la satisfacció total dels seus clients.

Tots els agents de STAR PROP són experts immobiliaris amb àmplia experiència en àrees clau com el finançament hipotecari i el dret immobiliari. L’empresa disposa de les eines de marketing offline i online més capdavanteres en l’àmbit immobiliari i són reconeguts pels seus estudis de mercat i la realització de taxacions immobiliàries gratuïtes als seus clients. 

Els dos locals de STAR PROP a Llançà estan situats al Carrer Castellar. Un d’ells està destinat a l’atenció Premium de compradors i venedors. L’altre és la Conciergèrie dels apartaments turístics que gestiona la firma a través de la seva marca especialitzada en lloguers de vacances STAR TRIP. 

 1,212 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui