Àngels Pujiula

Conversem amb Àngels Pujiula, regidora de Benestar i Família a Santa Llogaia d’Àlguema, per saber dels actes i projectes d’aquest primer trimestre del 2022, com per exemple el Carnestoltes del dia 12, així com de les seves sensacions vers el 8M

– Com ha iniciat el 2022 al municipi?

Hem encetat l’any bastant actius, quant a projectes i actes realitzats i previstos. L’Espai Jove ja comença a ser una realitat, un espai habilitat per tal que aquest col·lectiu pugui reunir-se per parlar, prendre decisions, fer activitats, jocs de taula, espais de lectura… després d’aquests mesos de pandèmia, l’esbarjo dels joves és una de les nostres prioritats. També s’ha arranjat el camí que porta al cementiri, amb l’objectiu que els passejos en aquella zona siguin molt més agradables. I també cal destacar la mini pista de futbol i bàsquet que ja disposem, amb mini porteries i cistelles noves. I no puc deixar-me de mencionar la zona esportiva que estem creant a la zona del camp de futbol perquè tots els veïns i veïnes en puguin fer bon ús.

– Venen dies de disfresses. Hi haurà festa a Santa Lloigaia?

Sí, tenim la festa del Carnestoltes a punt, programada pel dia 12 de març. Hi ha prevista una animada rua pels carrers del municipi, amb un grup de batucada i, tot seguit, animació infantil, xocolatada i premis a les millors disfresses. L’objectiu: que la gent comenci a sortir, a veure la llum i a gaudir d’actes socials en companyia de família, veïns i amics!

– S’acosta el 8M. En quin punt es troba la posició de la dona en la societat?

El que puc dir, segons la meva experiència i segons el que vaig percebent, és que sí que el paper de la dona, a poc a poc, va fent camí i va posant-se al lloc que li pertoca. Per tant, d’una banda, positivitat. Però, d’altra banda, com dic, encara cal perseverança per arribar a l’equitat i al final d’aquest camí. Per aquest motiu, seria un error afirmar que ja s’ha fet tot: confio, doncs, que amb lluita i esforç aconseguirem arribar al final, que ja va sent hora.

 6,943 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui