Bodega_Albert

Amb vida des de l’any 1973, la Bodega Joan Albert és una part important del teixit comercial rosinc, inclús turístic, pels nombrosos clients, sobretot francesos, que visiten l’establiment en cada estada a l’Empordà

La Bodega Joan Albert es troba emplaçada al carrer Arquitecte Gaudí, concretament en el número 12. Tanmateix, els seus inicis van ser al carrer Sant Isidre, també de Roses, el gener del 1973, amb aires campmanyencs: “Hem crescut amb orígens de Campmany; el meu besavi patern, el senyor Alejandro Ramiro Galiana era viticultor i va fer que el meu pare i fundador de la bodega, el senyor Josep Comamala Ramiro, aprengués a estimar la vinya”, explica en Joan. “El meu pare, juntament amb l’ajuda del meu avi, el senyor Albert Comamala Giralt van conrear, durant molts anys, una bona vinya a Campmany, sent aquest el motiu principal per obrir la bodega en un lloc actiu com era i és Roses. En l’època daurada del turisme, el vi era molt, molt estimat i era un món molt conegut”

La història els avala i se’ls coneix bé per ser pioners a Roses pel fet de deixar tastar el producte als seus clients abans d’adquirir-lo. Un esperit de portes obertes molt acollidor, amb la resta de detalls, com la música d’ambient, que no es passaven mai per alt. I fins avui dia, conservant, encara, una solera i una essència d’allò més envejable, tot i el transcurs de les dècades.

“Sempre a punt per donar bons consells”, “lloc molt agradable on trobar bons vins i bons licors a bons preus”, “bon ambient, bon tracte i possibilitat de gaudir i escollir bé amb les seves degustacions” són algunes de les opinions dels seus clients més fidels. Molts d’ells francesos, des del primer moment en què la gent de França va escollir la Costa Brava i, més concretament, Roses, com a destí turístic. “Agraïm, i molt, l’acceptació i la fidelitat de tots els nostres clients, sobretot els d’aquí Roses i comarca, però també els francesos, alemanys, belgues, holandesos, entre altres, que ens visiten sempre que fan estada a l’Empordà”, explica en Joan, molt orgullós quan destaca que compten amb clients de tercera i, a vegades, fins i tot, de quarta generació. La qual cosa l’omple d´orgull.

Sobre el comerç i el turisme rosinc, considera que: “Roses tindrà un bon futur si es vetlla, en tot moment, per una bona atenció cap a tots els públics i per tenir cura de la sempre cercada bona relació qualitat-preu. La resta: ja ho tenim: la bellesa de la badia, les joies arquitectòniques del seu passat, el tipisme dels seus carrers i del seu comerç, les seves cales, les platges….”.

Bodega_Albert

 1,325 visualitzacions totals,  34 vistes d’avui