Collverd

Collverd, amb gairebé 40 anys d’història, és empresa pionera en la producció, elaboració i comercialització de productes derivats de l’ànec. Enguany, han fet realitat la seva ampliació: 1500 m2 nous (1100 de producció i 400 de showroom). En parlem amb en Marc Solà, el principal responsable.

  • Quina valoració fas d’aquest 2021?

Tot i els entrebancs derivats de la pandèmia, des de Collverd podem afirmar que, per sort, hem detectat una recuperació prou ràpida i positiva de l’economia, almenys en el nostre sector. Des del juny, la nostra facturació ha estat superior a la del mateix període del 2019, abans de la pandèmia. No obstant això, tot i l’augment de vendes, a nivell de marge no estem tan contents, a causa del ja conegut augment de costos. En el nostre cas, podem confirmar que el preu dels cereals, de les energies, dels plàstics i dels cartons està pels aires.

  • I pel que fa a l’actualitat de Collverd?

Poder haver fet realitat l’ampliació de la nostra seu, en 1500 m2 més, significa un salt de qualitat que ens satisfà molt. D’una banda, l’espai polivalent i multifuncional (400 m2), el qual hem anomenat Collverd Lab, és un espai equipat amb els sistemes de cocció més actuals de la marca SMEG (partner de Collverd), ben preparat per la innovació i perquè hi pugui haver interacció entre professionals i amants de la gastronomia. Així com també altres esdeveniments, tallers i demostracions, tot un conjunt que anomenem Club Collverd. D’altra banda, els altres 1100 m2 d’espai també ens ajudaran molt en termes de congelació i refrigeració: tenim ara espai per ubicar 450 palets. Amb tot, millorarem en termes d’eficiència energètica, sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

  • Quins són els teus desitjos cap al 2022?

En primer lloc, salut per a tothom, que és la base de tot. En clau empresarial, que es confirmi aquesta tendència a l’alça que hem notat al llarg d’aquest segon semestre, però que sobretot hi hagi una necessària contenció de preus en la fabricació dels productes, especialment en els aliments. Nosaltres, per exemple, alimentar els nostres ànecs enguany ha estat més costós que mai. Pel que fa a la família Collverd, envio mostres d’agraïment a tots ells i elles per la seva bona feina i predisposició.

 1,911 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui