CrossFit Siron

En Carlos Romero i l’Oriol Estela han obert recentment un “nou temple d’entrenament” a Figueres, el CrossFit Siron. El primer box oficial de la ciutat es va inaugurar el passat 16 d’octubre al carrer Vilaminiscle, concretament a la nau 1.7.

Què és el CrossFit?

CrossFit és una metodologia d’entrenament que combina l’halterofília, que és moviment amb barra, gimnàstics, que són moviments corporals, i càrdio. Fent aquestes tres tipologies d’exercicis en resulten els entrenaments setmanals de CrossFit.

Què us diferencia de la competència?

Nosaltres sempre fem classes dirigides, l’entrenador vigila cadascun dels moviments que estàs fent i t’ensenya a fer-lo correctament. No fem moviments de gimnàs, sinó aquells que t’ajuden per a la teva vida quotidiana.


Quin és el públic de CrossFit?

Qualsevol persona pot fer CrossFit. Nosaltres oferim des de classes inicials fins a professionals. Com que és un entrenament personalitzat i dirigit, cadascú treballa segons el seu nivell. Cada persona pot venir, fer l’entrenament i aconseguir la mateixa satisfacció.


Quants dies es recomana fer CrossFit per començar?

Si és la primera vegada que comences a fer esport, l’ideal és dos entrenaments setmanals, a més del lliure, per fer quelcom més específic, com podrien ser abdominals. A mesura que vas agafant ritme, es van augmentant els dies d’exercici fins a completar set dies a la setmana amb un entrenament diari. La programació està feta per poder venir cada dia, però has d’anar acostumant al cos a moure’s i donar-li temps de descans. 


Són resultats ràpids?

Depèn. Tècnicament ho notes molt. La millora és en tres o quatre mesos.

 1,261 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui