Esteve Malé - Fruites i Verdures Esteve

Esteve Malé és el propietari de Fruites i Verdures Esteve. Des dels seus 17 anys es dedica en el sector, és a dir, fa més de 20 anys, i el seu esperit emprenedor el va portar a obrir dos negocis: primer a Roses, fa 10 anys, i més tard també a Llançà.

– Parla’ns una mica de la vostra activitat i de l’equip:

Vam iniciar l’activitat de Fruites i Verdures Esteve l’Eric i jo. Ara, a banda de nosaltres dos, l’equip està format per l’Eva, la Laura, en Samadi i un noi en practiques, l’Ayoub. Un equip dinàmic, alegre i jove. Els nostres clients ho poden corroborar. Sumar més personal va ser degut a l’ampliació de serveis, entre altres aspectes, amb la venda online i la nostra segona botiga a Llançà. Tanmateix, sempre ens ha caracteritzat el mateix: oferim producte de primera qualitat, productes frescos i, la majoria, de km. 0: de Vilafant, de Vilanova…

– Amb quins clients compteu?

La majoria del nostre públic és clientela fixa i fidel al nostre producte. Tant a Roses com a Llançà, comptem amb un cercle de proximitat, de confiança. I, a més, és clar que el boca orella funciona bé. Recentment també hem apostat pel comerç online, amb caixes preparades segons els gustos dels nostres clients, de Manresa, Banyoles, Sabadell…

– Per què algú s’ha de deixar ‘perdre’ tot sovint amb vosaltres? Què us caracteritza?

Repeteixo que la nostra llarga llista de productes que tenim a la botiga son sempre frescos. La qualitat, a l’hora de menjar, es valora, i molt! A més, ens diferencia el nostre tracte, el qual, a grans botigues o magatzems és difícil de trobar. M’explico: no despatxem i prou, sinó que posem cara i coneixem el nom de cada client que ens visita. Això ens facilita saber què busca cadascú. Els detalls així, avui dia, es valoren molt en un negoci.

– El confinament us ha influenciat en la vostra activitat?

El confinament total ens va desbordar el nostre servei a domicili. No vam parar, va ser molt intens, cosa que, evidentment, agraïm molt. Ara, però, ens ha afectat negativament, perquè no hem comptat amb clients francesos o de Barcelona que, quan s’estan a les seves segones residències, ens visiten sovint. Els hem trobat a faltar, si bé el tema online, ara que ens hi hem post fort, ho està compensant. Seguiu-nos a Instagram! Els nostres TikToks, receptes i la resta de contingut que pengem és una valor més en la relació de tu a tu amb la nostra gent.

– Finalment, què ens pots explicar de la recent incorporació a l’Associació de Comerciants?

Tant a Roses com a Llançà formem part d’aquesta Associació. Iniciatives així son molt importants pels petis comerços de proximitat. Per què? Doncs sobretot per les sinergies que es creen amb altres empresaris. Si un client es gasta un mínim de 15 euros en els comerços associats, obté interessants beneficis. En definitiva, tots junts incentivem campanyes molt engrescadores. Animo a cada comerç amb les nostres característiques de formar part i, així, ampliar l’Associació.

 2,782 visualitzacions totals,  28 vistes d’avui