Esports Jordi

Des de l’any 1980, Esports Jordi ha sigut la botiga de referència en material esportiu per a l’educació física, la iniciació esportiva i la pràctica professional. Però sobretot, l’establiment ha destacat per oferir solucions creatives i originals quan es tracta de buscar trofeus, copes, medalles o plaques commemoratives per esdeveniments esportius o efemèrides. Un servei que, tot i les restriccions en l’organització d’actes per la Covid, han pogut continuar oferint i que ara veuen com, amb el relaxament de les mesures, les competicions, celebracions d’aniversaris i homenatges, tornen a agafar embranzida.

A més dels articles personalitzats, durant tots aquests anys Esports Jordi s’ha ocupat de l’equipament d’un gran nombre de clubs de la comarca, des dels xandalls personalitzats fins a tota mena de material perquè els esportistes empordanesos puguin practicar la seva modalitat amb la millor equipació i lluint el nom del seu club: productes de fitness, running, futbol o pàdel de les millors marques esportives.

Durant la pandèmia Esports Jordi també ha estat al costat dels esportistes i empreses de la comarca, oferint mascaretes homologades, d’alta qualitat i personalitzades amb el logotip del club, la marca, l’empresa o fins i tot una fotografia.

Per a poder oferir tot el material esportiu i articles publicitaris amb serigrafies i impressions particulars, amb dissenys molt originals, creatius i d’estil propi, l’establiment compta amb una impressora làser i sublimació 3D. Durant trenta-sis anys els empordanesos anaven a la mítica botiga del carrer Doctor Ferran, però de fa uns anys ençà, els trobem al nou local del carrer Sant Llàtzer de Figueres, al número 45, oberts de dilluns a divendres, matí i tarda, i els matins del dissabte, fins a les 13 hores.

 719 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui