Etko

La feina ben feta és la seva missió i la quantitat d’idiomes amb els quals poden atendre als clients fan que sigui una de les empreses més sol·licitades i amb la que confien els veïns i veïnes d’Empuriabrava provinents d’altres països. L’Emanuela Schubert va començar a les oficines de l’empresa quan eren tres persones. Ara són més de quaranta. 

Com comença l’empresa?
El meu marit va començar fent de paleta, arreglant una cosa aquí, una per allà. A poc a poc, va anar creixent. Jo llavors treballava en una immobiliària, però quan vam tenir tres treballadors, vam decidir que m’encarregués de les tasques administratives de l’empresa. Ara som més de quaranta professionals, entre treballadors i autònoms, organitzats en grups per obres. Forces d’ells fa molts anys que estan amb nosaltres. La veritat és que tenim molt bons professionals a l’equip, són molt competents. Som una gran família.

Què és el que us diferencia?
Nosaltres fem les coses bé, no fem nyaps, som professionals. No pintem humitats, busquem d’on venen i les arreglem. Per això els clients estan contents i venen, malgrat que hagin d’esperar per a poder fer una obra.

On doneu servei?
Ens centrem només a Empuriabrava, i el 98% dels clients són segones residències d’estrangers. Majoritàriament no parlen l’idioma i no coneixen el país. Nosaltres parlem fins a set llengües: anglès, francès, holandès, alemany, espanyol, suec i italià. Això fa que sigui més fàcil comunicar-nos i confiïn en nosaltres.

 1,110 visualitzacions totals,  36 vistes d’avui