carnisseria Manera

Aquells amants de la bona carn i l’embotit tenen una proposta excel·lent a la carnisseria Manera. Aquest establiment figuerenc ofereix carn de primera qualitat i de l’Empordà. En destaquen els chuletons de quilòmetre zero i els d’angus. També han creat – i segueixen creant- una gran varietat d’hamburgueses, tantes com sigui capaç d’imaginar: amb espàrrecs, amb carxofes, amb alls tendres, amb espinacs,… Sense deixar de banda les delicioses croquetes artesanals.

En l’àmbit dels embotits, a l’establiment s’hi pot trobar des del pernil duroc fins a l’exquisit 100% de gla. Al seu aparador tampoc hi falta mai un ampli assortit de formatges seleccionats curosament i procedents d’arreu de Catalunya, Espanya i també d’importació.

A més de carns, embotits i formatges, l’establiment ofereix plats cuinats diàriament per a facilitar la bona alimentació a casa, amb llegums, arrossos, carns, pastes, etc. Tot basat en la qualitat, proximitat i elaboració artesanal. De cara a l’hivern, ens delecten amb sopes i cremes, que igual que les hamburgueses, en fan un ventall infinit, des de les cremes de carbassó, de verdures o de carrota, fins a la sopa amb galets o la sopa amb mandonguilles.

I és que la carnisseria Manera no tanca al migdia, de manera que si no teniu temps per cuinar, podeu seguir menjant d’una manera sana i equilibrada comprant el dinar al seu establiment.

 1,806 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui