Isabel González ALUTEC

Isabel González, juntament amb Jose Fernández, dirigeixen Alutec, una empresa fundada el 1975 per Pablo González. Des de llavors, Alutec convertit en el negoci familiar de tres generacions, i sumen més de 40 anys d’experiència en el sector.

Què la va empènyer a seguir el negoci del seu pare?

Sempre he sigut molt familiar. Des de petita, devia tenir 10 o 12 anys, quan arribava l’estiu venia a ajudar al meu pare, m’agradava molt. Després vaig decidir estudiar el curs d’administratiu per continuar el negoci familiar. A més, vaig conèixer el meu home, i a tots dos ens agradava la idea de continuar-lo. Ara hi som pràcticament tots, la meva filla i la meva jove treballen a l’oficina, i el meu fill i el meu gendre també s’han incorporat a l’empresa.

Els problemes es porten a casa?

No. És inevitable parlar de la feina, però ho portem bé.

Com és la conciliació laboral en una empresa familiar?

Complicada! Però també és cert que, precisament perquè és familiar, ja ens organitzem. De fet, ara ja venen nets, i quan un falta ja hi ha l’altre.

En aquest sector és més habitual trobar homes que dones.

Sí, és un món d’homes. M’he trobat, en alguna ocasió, que s’han cregut en el dret de no parlar-me bé. En general, és el meu home és qui s’encarrega de la part de taller i hi té el contacte. Jo faig tasques administratives i ventes.  Però cada vegada és més habitual trobar dones aparelladores, encarregades d’obra,… Jo veig que ara és més fàcil dedicar-te al sector de la construcció sent dona que fa vint anys enrere. 

 19,815 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui