“Hi ha hagut un canvi de mentalitat important: ja no veiem la nostra casa només com un espai on menjar i dormir, sinó com una veritable llar on desenvolupar la nostra vida”

A Creem Llar assessoren cap a la consecució d’aquells espais somiats per cadascú i s’encarreguen de dur a terme cada projecte en la seva totalitat

– Com valores la trajectòria de Creem Llar, des de la vostra inauguració fins avui dia?

Crec que ha sigut molt positiva perquè en aquests dos anys hem pogut començar a desenvolupar el nostre projecte que, des d’un bon principi, consistia a donar un servei d’interiorisme i reforma integral desitjat pels clients. En tots aquests mesos hem fet projectes on hem pogut arribar a crear espais acollidors on les persones gaudeixin. En definitiva: hem crescut com empresa i com a creadors d’espais.

– Amb quins clients, de forma majoritària, compteu?

Sobretot, amb particulars, persones que volen reformar casa seva i busquen una empresa que, en primer lloc, els assessori i, posteriorment, un cop posat en comú el projecte, ho pugui portar a terme totalment, sense els inconvenients de coordinar diferents professionals. També col·laborem amb empreses constructores, immobiliàries i altres professionals que valoren la nostra versatilitat a l’hora de proveir-los dels serveis que necessiten i demanden.

– Com us ha afectat, avantatges i inconvenients, el confinament?

Ha estat una època complicada, inicialment pel fet d’haver de tancar la botiga i, sobretot, amb la incertesa dels primers moments. Tanmateix, amb més hores a casa confinats, hi ha hagut molt de moviment i la gent ha decidit canviar coses de la llar, petits i grans problemes que han anat percebent en els seus diferents espais. Això ha permès adequar-los a la nostra manera de viure que també va evolucionant amb el temps. Crec que, en general, hi ha hagut un canvi de mentalitat important: ja no veiem la nostra casa només com un espai on menjar, dormir, etc. sinó com una veritable llar on desenvolupar la nostra vida.

– Algú que encara no us coneix o no us coneix prou, què ha de saber de vosaltres?

Nosaltres som una empresa jove que vol, com bé el seu nom indica, crear llars. Què volem dir amb això? Doncs que desenvolupem espais interiors on les persones puguin viure i, sobretot, gaudir-los. El nostre equip de professionals està format per interioristes, tècnics i operaris que faran que la reforma de la seva llar sigui molt més fàcil. L’assessorarem en el projecte per arribar a crear aquests espais somiats i, després, farem íntegrament totes les feines que necessiti, sense haver-se de preocupar de res. En resum, aquesta és la nostra proposta i ens agradaria molt poder ajudar, a tothom qui ho desitgi, a crear la llar dels seus somnis.

 1,777 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui