L’Ajuntament de Borrassà va organitzar, el passat divendres dia 9 de juliol, els primers actes públics a l’Espai Cal Governador. La vetllada va comptar amb l’assistència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, acompanyada pel diputat Francesc de Dalmases, de la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, dels directors territorials de la Generalitat, Raül Morales i Pere Saló, i de la diputada provincial Montse Minda, entre altres.

L’alcalde de Borrassà, Ferran Roquer, va explicar als veïns que van assistir a l’acte, els detalls que han portat a la compra d’aquesta casa emblemàtica. A continuació, es va fer el primer sopar concert del III festival Sons de nit, amb l’actuació de Covertons duo. Aquest festival tindrà continuïtat, al llarg de l’estiu, amb dues vetllades més, que compaginaran sopar i música en aquest mateix espai.

L’Ajuntament de Borrassà, conscient de la importància i de la singularitat històrica, patrimonial, arquitectònica, artística, cultural i les possibilitats que ofereix per a la ciutadania el gran casal noble del segle XVIII (any 1747), conegut com Cal Governador, va decidir adquirir-lo per 540.000 euros i destinar-lo a un conjunt d’usos i serveis per a la gent que viu al poble (des d’un centre de dia fins a espais per a joves, formació d’adults, piscina, etc.). Les edificacions es rehabilitaran, la zona enjardinada s’adequarà i se’n millorarà la seva qualitat  i a la finca s’hi ubicaran altres serveis i equipaments municipals.

 245 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui