Mònica Keller Inmocerkel

– Quan va obrir portes Immocerkel ?

L’any 1979 el pare va obrir la immobiliària a Empuriabrava, quan jo tenia 10 anys. Havia treballat en altres llocs i va decidir obrir el negoci per compte propi.

–  Us definiu com “molt més que una immobiliària”. Per què?

Oferim un tracte personalitzat. El client sempre parla amb mi, i soc la seva referència. No hi ha intermediaris. Parlo cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany), el que facilita molt la feina i em permet conèixer molta gent. A Empuriabrava  necessites aquests idiomes. Bé, també hi ha holandesos, però aquests habitualment comprenen i poden utilitzar fàcilment l’anglès o l’alemany. En qualsevol cas, també entenc l’holandès, ja que el meu pare ho és.

– Què és el que més t’agrada de la teva feina?

El tracte amb les persones. M’agrada molt parlar amb la gent, per això parlo cinc idiomes!. També és bonic el moment en què troben l’espai que busquen, quan vas al notari els veus nerviosos. És cert que veus l’enyorança dels clients que porten tota una vida aquí i se’ls fa difícil, però també veus la il·lusió i les ganes de qui compra o lloga l’espai, els projectes nous, i és molt enriquidor.

– Després de la pandèmia, com respira el sector?

La pandèmia va ser difícil. A més de lloguer i venda, també faig administració de comunitats, i era complicat. Vam continuar fent les reunions de manera telemàtica, però és cert que per la gent gran no era fàcil i tampoc podien venir. Però ara sembla que tornem a aixecar cap, tots els clients ja han vingut!

 1,762 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui