Neuro Emporda

Sumen, des d’aquest passat mes de juliol, una nova seu ubicada al carrer Empordà de Figueres i abracen, així, més branques del camp de la neurologia

L’especialitat de Neuro Empordà és la neurorehabilitació: és a dir, tractar tots els efectes secundaris que poden aparèixer després de patir, d’una banda, una lesió, o d’altra banda, conviure amb una malaltia neurològica.

Després de 4 anys d’existència, Neuro Empordà ha fet un pas endavant i, mitjançant l’ampliació de les seves instal·lacions, actualment ofereixen encara una millor atenció als seus clients. “Som un equip multidisciplinari format per vuit professionals, per tal de poder abraçar serveis com la fisioteràpia general, la neurològica, la pediàtrica, l’osteopatia, la logopèdia, la psicologia, la teràpia ocupacional i la neuropsicologia, tant d’adults com infants i joves”, explica la Núria Fàbrega. A l’hora de definir-se, ho fa de la següent manera: “Som un centre molt familiar, a tots ens encanta la nostra feina, motiu pel qual ens agrada formar-nos contínuament, per així poder ajudar el màxim possible a les persones que ens necessiten. Ens ho passem bé fent el que més ens agrada”.

Des del passat mes de juliol, compten amb un nou centre ubicat al C/Empordà número 76 de Figueres, davant la carretera d’Olot. Amb el nou servei de psicologia, incorporat enguany, se centren especialment en el suport emocional originat per lesions o malalties. “És un servei molt concret: procurem assegurar, en tot moment, aquest acompanyament psicològic cap a la persona o familiars en qüestió”, concreta la Núria Fàbrega.

Tot i fer realitat el nou centre, l’antiga seu, on va néixer Neuro Empordà, al carrer Pous i Pagès número 7 (davant l’escola Mª Àngels Anglada), segueix en ple funcionament, concretament amb una unitat especialitzada en TEA (trastorn d’espectre autista). Aquí, hi treballen:

– una terapeuta ocupacional especialitzada en integració sensorial i en psicomotricitat, dues àrees imprescindibles de tractar en persones que pateixen aquest trastorn;

– i dues psicòlogues especialitzades.

Neuro Empordà funciona amb hores a convenir i el contacte pot fer-se per telèfon (661612455, Núria Fàbrega) o per la web neuroemporda.com. Confiar en ells és del tot recomanable per poder treballar en les diferents àrees afectades i, en conseqüència, poder assolir millor els objectius plantejats.