Pilar_Pujol

Parlem amb la Pilar Pujol, propietària de la Perruqueria Imatge de Llançà. Amb més de tres dècades d’experiència en el sector, diu que els avis li han estat de gran ajuda, motiu pel qual ella ara valora molt poder fer la mateixa funció.

– Comparteix-nos, breument, les tasques que t’ocupen el teu dia a dia:

Doncs com és evident, em passo moltes hores a l’establiment propi de Llançà, duent a terme les corresponents feines de perruqueria i estètica que em pertoquen a mi i al meu equip. Com a propietària autònoma del negoci, també he de vetllar perquè el meu equip rutlli, tot i que som un grup de professionals molt consolidat i cohesionat, així que, per sort, això em porta pocs maldecaps. A l’hivern, comptem amb horaris més flexibles, mentre que la temporada d’estiu la nostra dedicació és total. Tanquem els diumenges i dilluns, dies que intento aprofitar bé, si bé els dilluns tot sovint assisteixo a formacions.

– A grans trets, perceps diferències entre homes i dones en el teu àmbit d’estudi?

Pel que fa al meu equip, compto amb professionals que són homes, encara que l’àmbit de seguida s’associï massa fàcil amb les dones. No hi ha dubte que hi ha professionals bons tant d’un gènere com de l’altre. La diferència principal que percebo és la referent a l’horari: si bé els homes quan han de dedicar-se plenament a la feina no solen tenir gaires problemes, les dones sí que han de fer peripècies per adaptar-se els seus horaris.

– En les èpoques en què les responsabilitats laborals t’han ocupat més temps, com per exemple a l’estiu, has trobat espai per a tu i/o els teus?

La dona empresària amb plena dedicació a la feina sempre ha de tirar d’ajudes. Tanmateix, és veritat que com a autònoma i amb un equip consolidat m’és tot molt més fàcil, menys estressant i més flexible. Però sí, els casals d’estiu per a la mainada m’han anat molt bé, així com l’ajuda dels avis, totalment essencials. Ara em sento molt satisfeta de poder ajudar jo com a àvia. Això és una roda!

 16,147 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui