Qualia
Míriam Monteys, directora de l’spa figuerenc, explica que el nou espai s’ha condicionat acústica i visualment per a una millor experiència de benestar. La sala  acollirà a partir de gener activitats per fomentar el benestar interior, com meditacions guiades, Tai chi, concerts de bols tibetans o tallers de tècniques de relaxació o de cuina saludable, entre altres

Qualia Centre Wellness fa un pas endavant i amplia el concepte de benestar. A més de seguir oferint una àmplia oferta en massatges relaxants i descontracturants individuals i en parella, l’spa de Figueres transforma el circuit d’aigües en una àmplia zona de relaxació amb efectes audiovisuals.

La zona segueix comptant amb les saunes i dutxes, i s’ha substituït el jacuzzi per una àmplia zona tipus ‘chill out’ per compartir en parella o amb grups reduïts. Aquesta nova sala, que s’ha condicionat acústica i visualment per a una millor experiència de benestar, serà accessible per a tothom que vulgui gaudir d’una estona de descans, calma i relaxació, ja sigui de forma individual, en parella o en grup.

Aquesta nova sala també acollirà des del mes de gener activitats per fomentar el benestar interior, com tallers de tècniques de relaxació, sessions de meditacions guiades, tallers de cuina saludable, d’interpretació de somnis, d’introducció a l’art del te, sessions de Tai chi, concerts de bols tibetans, etc. El calendari s’anirà penjant a les xarxes socials, a la web i s’enviarà per mail als clients del centre.

Per altra banda, Qualia també organitzarà en aquesta nova sala activitats amb temàtica de benestar dirigides a grups reduïts com aniversaris, comiats de soltera, ‘beauty parties’ i trobades empresarials, entre altres.

Tal com explica la directora del centre, Míriam Monteys, “el canvi respon a una voluntat d’estar més a prop de les persones, d’oferir un espai polivalent on el fil conductor sigui el benestar des de diferents vessants: la calma interior, la formació, l’oci i l’àmbit empresarial”.

“Molts clients ens demanen què s’hi podrà fer en aquesta sala. La idea és que, igual que venien a banyar-se una estona al jacuzzi abans de fer-se un massatge, ara gaudeixin d’una experiència de calma i relax des dels sentits de la vista i l’oïda, ja que s’ha treballat molt perquè acústicament i visualment la sala sigui un espai que fomenti la relaxació només entrar-hi,” explica la directora.

“Abans l’espai era molt limitat a 4 o 5 persones, i quan venia un grup reduït de persones a fer ús de la instal·lació, ja no hi podia entrar ningú més. Ara ens hem adaptat a la demanda, i hem habilitat diferents àrees per a diferents usos: grups reduïts, parelles i persones individuals”, remarca la directora, que recorda que la nova sala serà accessible a partir de gener.

 385 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui