Ferran_Adria_

Serà un laboratori expositiu utilitzat com a una eina de treball.

El mític restaurant ElBulli, de cala Montjoi (Roses) va tancar les seves portes el juliol de 1911, per reconvertir- se en “el Bulli Foundation”, una fundació dedicada a la investigació en creació e innovació de la ciència gastronòmica.

Ara, després d’onze anys d’obres s’anuncia per al juny de l’any vinent l’obertura del nou projecte culinari – gastronòmic de Ferran Adrià convertit en ElBulli1846.

Va ser el mateix Ferran Adrià qui va donar la notícia a la premsa durant el passat saló Alimentària 2022, després de participar en una xerrada sobre l’impacte de l’auge del menjar a domicili al sector de la restauració. Segons va declarar, “Actualment s’està acabant les obres exteriors d’aquest nou espai situat a Cala Montjoi, acabarem a l’octubre o el novembre i al juny obrirem”, va destacar el reconegut cuiner.

Segons la seva pàgina web, “ElBulli1846 és un laboratori expositiu en el que estudiem, investiguem i experimentem per generar coneixements relatius a l’eficiència en innovació, tant bàsicament com a aplicada. Amb el focus posat especialment a les pimes, usem les exposicions com una eina de treball”.

Es destaca especialment que no serà un restaurant ni un centre educatiu.

 4,424 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui