Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • La 2a Oncotriatló se celebrarà el 21 de maig a Llançà
    • El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres presenten la nova programació de l’Oficina Jove
    • La Comissió Europea escull la connexió Barcelona-Figueres-Monpeller i Barcelona-Figueres-Toulouse com a eixos ferroviaris prioritaris
    • Roses distingeix la qualitat comercial dels 5 primers establiments
    • Elisabet Villalobos: “Som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom”
    • 7a Marxa de la Sussissa
    • Figueres adequarà els vestidors, les grades i la protecció contra incendis de la piscina municipal
    • Els empresaris de l’Alt Empordà premien Marià Lorca i quatre referents de l’hostaleria
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Empresa & Serveis»Serraplà: carnisseria de confiança pels dies de Nadal
    Empresa & Serveis

    Serraplà: carnisseria de confiança pels dies de Nadal

    12 de Desembre de 2022108 Vistes
    Serraplà:

    Qualitat assegurada en carns i cuinats especials per a les dates que s’aproximen. Proposen un menú especial, on llueix la qualitat i la bona presentació, amb opcions veganes i sense gluten ni lactosa.

    En forma per aquests dies de festa

    S’apropen els dies de festa i a Serraplà ho fan amb més força que mai. Són més de 40 anys de trajectòria que els ha dotat d’expertesa i professionalitat. Amb un equip rejovenit ofereix una de les propostes més il·lusionants i interessants de la comarca quant a carns, cuinats i elaborats.

    Pensant en aquestes festes han creat un menú especial, que inclou des dels aperitius i primers plats fins a les postres, amb l’objectiu de facilitar la vida als seus clients. Les safates de formatges i embotits i els assortits de canapès són espectaculars, tant per la qualitat dels productes com per la seva presentació que fa lluir qualsevol taula de festa. Els cuinats són plats de tota la vida, com els canelons, els rostits i guisats, fets a foc lent, com ho feien les àvies però també amb propostes adaptades per a vegans i amb opcions sense gluten ni lactosa.

    Una empresa amb valors

    A Serraplà són conscients que els dies assenyalats se celebren a la taula. Per això, a les seves botigues hi trobem professionals de primera que poden assessorar amb les millors propostes. Treballen tot l’any amb aquesta premissa i realitzen formacions contínues al seu equip per a millorar dia a dia, sempre pensant en els seus clients. El seu compromís amb la formació i amb la comarca els ha empès recentment a crear, junt amb l’Escola de Noves Oportunitats, un programa de carnisser-xarcuter per a formar nous professionals. Avui en dia, cinc joves empordanesos aprenen un ofici de present i de futur al mateix temps que acaben els estudis d’ESO. L’expertesa, la qualitat i el compromís fan que Serraplà sigui una de les millors opcions per aquestes festes de Nadal.

    En Josep Serra, cara visible de La Vinyeta, ens explica que, arran de la jubilació dels seus pares, la Marta, la seva dona, i ell agafen les regnes de Serraplà. D’aquesta manera, més que mai, podran incorporar els embotits, les botigues Serraplà i molts altres productes a la cistella de La Vinyeta.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Empresa & Serveis

    Carme Pérez: “Fem el pa de la manera més artesanal: forn de llenya i carros de fusta”

    28 de Desembre de 2022463 Vistes
    Empresa & Serveis

    Can Martí, els millors productes de carnisseria pels àpats de Nadal

    22 de Desembre de 202281 Vistes
    Empresa & Serveis

    Esports Jordi: més de quatre dècades presents en l’esport, efemèrides i homenatges

    12 de Desembre de 2022104 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 367

    367CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.