Vilavet

Especialistes en medicina veterinària integrativa, assessorament nutricional, teràpies naturals, acupuntura animal i cirurgia. A banda de la presencialitat, destaquen pel seu servei a domicili a Viladamat, l’Escala i voltants.

A Viladamat, a la plaça de l’Església, concretament al número 8, les vostres mascotes sempre son tractades amb tota la cura necessària.

Al capdavant de Vilavet hi ha la Llú-cia Martínez, veterinària col·legiada (núm. 983), amb experiència en diferents clíniques i hospitals veterinaris nacionals i estrangers. Empordanesa de naixement, es defineix, per sobre de tot, com “una gran amant dels animals”. Per tant, una total vocació i un llarg camí que l’ha portat a fer realitat el seu somni: l’obertura de la seva pròpia clínica veterinària. Els seus objectius: proximitat, familiaritat, respecte i confiança cap a un servei d’atenció veterinària holístic.

Medicina veterinària integrativa, assessorament nutricional, teràpies naturals, vacunes, microxips, acupuntura i medicina tradicional xinesa, ecografies, anàlisis clíniques i cirurgies son les principals prestacions de Vilavet, juntament amb el servei a domicili, molt present en l’activitat habitual del centre. “Ens desplacem a domicili, ja que, a vegades, l’animal no pot desplaçar-se, per raons físiques o psíquiques”, explica Martínez.

En les seves pràctiques habituals i que, per tant, caracteritzen el centre, a Vilavet es combinen la medicina convencional científica i les teràpies naturals alternatives. “En tot moment, ens adaptem a la naturalesa de cada cas, amb la intenció de generar el mínim estrès possible”.

VILAVET
C. Major, 48 – 08788 Vilanova del Camí
Tel:  937 827 801
www.vilavet.cat