Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • El Consell Comarcal impulsa un recurs per prevenir i millorar l’addicció dels joves a les pantalles
    • Figueres inaugura la restauració de les Basses del Terrisser
    • Agostino Avventurato, alcaldable pel PP a Castelló-Empuriabrava
    • Vilafant demostra que els jocs són una eina educativa
    • SOM marca el rumb cap a la millora de la seguretat a Castelló i Empuriabrava
    • Tots els sabors de Roses a la Ruta de la Tapa
    • Presentació del VI Fòrum Viles Florides a Castelló d’Empúries
    • La 3a edició del Saló dels Oficis reunirà 150 empreses, 3000 alumnes i administracions amb 14 sectors de formació professional
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gent i Oci»Especial Vi de l'Empordà»Vinyes dels Aspres: “Creiem que falta més reconeixement a la qualitat dels nostres vins”
    Especial Vi de l'Empordà

    Vinyes dels Aspres: “Creiem que falta més reconeixement a la qualitat dels nostres vins”

    27 de Juny de 20226 Vistes
    Vinyes dels Aspres

    Vinyes dels Aspres realitza visites i tastos dels seus vins en horaris concertats i en diferents idiomes (català, castellà i francès) i, amb capacitat fins a 20 persones i entre una i dues hores de durada. La vivenda annexa al celler, Can Batlle, havia estat durant molts anys la residencia d‘estiu del reconegut músic i compositor Eduard Toldrà qui va deixar la seva petja de música i cultura. Per concertar visites: 619 74 14 42 (David Molas)

    David Molas és actualment el responsable d’aquest singular celler i ll ens adrecem per saber la seva opinió de diferents temes dels vins de l’Empordà i el seu celler.

    Com veus el moment actual de la vinya empordanesa?

    La viticultura empordanès crec que està vivint un moment dolç, s’han deixat d’abandonar vinyes i comercialment s’estan recuperant els nivells de vendes pre-pandèmics.

    Qué hi falta? Qué sobra?

    Crec que falta més reconeixement de la qualitat dels vins que es produeixen, es fan grans vins i una part important dels consumidors encara no ho sap… Sobra el canvi climàtic, és l’amenaça més gran que cada vegada afecta més el conreu de la vinya.

    Quins són el propers reptes del vostre celler?

    El nostre celler es basa en el principi de collita pròpia, varietats autòctones i conreu sostenible. El nostre repte més immediat és obrir-nos més a nivell enoturístic, augmentar l’oferta de visites i experiències al nostre celler.

    De tots els vins que elaboreu quin és el teu preferit?

    La veritat és que no ho sé dir, m’agrada dir que els nostres vins són com els nostres fills, no en tens cap de preferit, depèn de cada moment. En tot cas, ara fa 20 anyades que elaborem el Blanc i el Negre dels Aspres, són els que tenen més història i amb els que hem conviscut més…

    Porteu alguna novetat a la Fira del vi d’enguany?

    Presentarem les anyades noves dels Oriols, dels Xots i dels Aspres, cap novetat a nivell de referències. Encarem aquesta edició de la Fira amb moltes ganes de retrobar-nos amb Figueres després d’aquest llarg període de restriccions.

    Vinyes dels Aspres

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Especial Vi de l'Empordà

    Parlem amb Josep Serra, del celler La Vinyeta, de Mollet de Peralada

    13 de Març de 202331 Vistes
    Especial Vi de l'Empordà

    La Vinyeta: “un celler diferent que mai no es conforma”

    28 de Novembre de 20226 Vistes
    Especial Vi de l'Empordà

    Celler Martí Fabra: “La vinya empordanesa aposta cada cop més per la qualitat”

    28 de Juny de 20224 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 370

    370CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.