La combinació de tracte familiar, local amb terrassa, bon servei i propostes amb productes de qualitat i proximitat, amb el peix com a protagonista, són la clau de l’èxit i la trajectòria ascendent del Bar Antonio de Roses.
Enguany, 50è aniversari d’un local que l’any 2006 els actuals propietaris li van canviar el tarannà de bar de poble pel de restaurant de cuina local, plats i tapes amb productes de proximitat i, sobretot, per servir peix del dia. “Estemmoltcontents de la trajectòria i de la suma d’elements que fan del Bar Antonio un restaurant molt freqüentat: la relació qualitat-preu, l’espai, el servei, el tracte…tot hi ajuda”.
El propietari del Bar Antonio de Roses ens avança que possiblement, a finals d’estiu, programaran alguna celebració per aquest mig segle d’existència.
A l’hora de posar en valor alguns dels seus plats estrella, ell es queda amb el tataki, les tapes de peix a la planxa, els “xocos”, les albergínies amb formatge de cabra, allioli i mel o els musclos a la planxa. Precisament, en una anterior entrevista, destacàvem que els seus musclos són dels més destacats a Roses, pel toc personal que els hi donen. “Els nostres musclos i la manera com els fem continuen tenint molta sortida”.
Continuen omplint les seves taules amb segones i terceres generacions: “ens venen els fills o néts amb les seves respectives parelles i és quelcom que ens fa molt feliços”. I, sobre la present temporada d’estiu, el propietari ens explica que reben visites, de nou, de moltes cares conegudes: no només gent km0, “que cada vegada coneixem a més gent de Roses que repeteixen amb nosaltres”, sinó també altres clients fidels de Barcelona, Vic i turistes de Bèlgica, França, Holanda, Regne Unit que pràcticament cada estiu ja són considerats rosincs i rosinques.
“En definitiva: si voleu gaudir d’un local familiar on menjar i on degustar propostes diferents a la resta, el Bar Antonio és el vostre lloc”. Llarga vida!