Uliano Vicens: «Les salses i la pasta fresca marquen la diferència del restaurant Augustea»
Fa més d'un any que Uliano Vicens Ventresca és al capdavant de l'emblemàtic establiment figuerenc que va fundar el seu…
Revista de cultura, comerç i oci de l'Alt Empordà, Girona.
Fa més d'un any que Uliano Vicens Ventresca és al capdavant de l'emblemàtic establiment figuerenc que va fundar el seu…
El reconegut xef Paco Pérez, del Restaurant Miramar, de Llançà, assumirà la gestió de l’oferta gastronòmica de l’Hotel Peralada.
En aquest establiment de Llançà pots gaudir d’unes bones tapes o d’un suculent plat de cuina mediterrània i de mercat.…
Josep Cervera explica que el seu restaurant habitualment tancava aquest mes, però aquest any, a causa de la pandèmia, que…
El local de Julio Estrela s’ha convertit en un local de referència en tan sols un any i mig. El…
Sorprèn el teu paladar i el dels teus amb l’exquisida varietat de propostes gastronòmiques de la Xina i del Japó,…
Restaurant Sa Gambina, restaurant situat davant de la platja de Cadaqués, al cor de la Costa Brava (Girona, Alt Empordà),…
Enzo i Mara són una parella d’italians que van arribar a Roses fa 20 anys. Després de treballar en diversos restaurants, el…
El local ofereix una cuina a l’alçada del bonic marc portuari on està situat. Buscar l’excel·lència tant en l’espai com…
«El nostre objectiu és anar millorant constantment i fer receptes noves basades en la cuina mediterrània de temporada, però amb…