Parlem amb Eduard, Joan i Marc Fontdecaba de Can Fonde, Cistella. 1-Quins serveis oferiu a Can Fonde a Cistella? Servim…
Buscant: Gastronomia
El navatenc Arnau Triola, Millors postres d’Espanya (2018), ara al Restaurant Castell de Peralada, seleccionat per ser als JJOO culinaris…
“El moment de rebre la tercera estrella Michelin és importantíssim, ja que és un honor, t’omple de satisfacció i orgull…
Entrevista a Gregory Abella, restaurant Falconera de Roses. Al restaurant Falconera, renovem l’oferta de «Nadal a casa» per a la…
Parlem amb Fermín Lee del Restaurant Shang-haï de Figueres. Què significa per a tu que el Shang-haï celebri 50 anys…
Amb menys de dos anys de vida, els diferents espais que conflueixen entre si i que formen l’anomenat Terrazo Espai…
Restaurant Xenxo’s d’Empuriabrava; “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”. Quina és la filosofia del restaurant…
Parlem amb Míriam Compte, Simone Boerema i Francina Compte del Restaurant Can Maricanes de Vilajuïga. Simone, com arriba una holandesa…
Davant del mar, a la plaça Sant Pere número 6, la seva proposta gastronòmica té espai en cada època de…
Fundat l’any 1950, Can Narra segueix sent avui dia un dels establiments llançanencs amb més solera, gràcies al peix fresc…