Ferran Adrià apadrina 18 restaurants de Roses
Ferran Adrià apadrina el segell Gastronomia d’Origen, que vol potenciar des de Roses, la gastronomia com a pol d’atracció turístic…
Revista de cultura, comerç i oci de l´Alt Empordà, Girona.
Ferran Adrià apadrina el segell Gastronomia d’Origen, que vol potenciar des de Roses, la gastronomia com a pol d’atracció turístic…
Elena Cabrera, propietària del local amb el seu marit, Manel, ens aconsella alguns dels millors plats d’aquest establiment especialitzat en…
El Falconera està presidit pel concepte show cooking, i la seva cuina es caracteritza per la utilització de productes de…
Fa més d'un any que Uliano Vicens Ventresca és al capdavant de l'emblemàtic establiment figuerenc que va fundar el seu…
El reconegut xef Paco Pérez, del Restaurant Miramar, de Llançà, assumirà la gestió de l’oferta gastronòmica de l’Hotel Peralada.
En aquest establiment de Llançà pots gaudir d’unes bones tapes o d’un suculent plat de cuina mediterrània i de mercat.…
Josep Cervera explica que el seu restaurant habitualment tancava aquest mes, però aquest any, a causa de la pandèmia, que…
El local de Julio Estrela s’ha convertit en un local de referència en tan sols un any i mig. El…
Sorprèn el teu paladar i el dels teus amb l’exquisida varietat de propostes gastronòmiques de la Xina i del Japó,…
Restaurant Sa Gambina, restaurant situat davant de la platja de Cadaqués, al cor de la Costa Brava (Girona, Alt Empordà),…