Gregory Abella sumarà aquest desembre 8 anys al capdavant del Restaurant Falconera. Cuina sincera i de qualitat des del primer dia… i impulsant solidaritat aquest octubre!
– Quina és l’actualitat de Falconera?
Ara tenim les vacances a tocar. Unes vacances totalment merescudes, després d’una temporada dura i complicada, perquè ha estat bastant irregular, amb bastants alts i baixos, però sortosament molt satisfactòria. Hem treballat molt, Roses ha fet goig quant a freqüència de gent i el públic que ens ha visitat al restaurant ha estat molt bona clientela. Del 3 al 25 de novembre descansarem, per encarar el final d’any, com sempre, amb força i moltes propostes que confiem que tornin a agradar.
– Tot i tenir la pausa a prop, podem saber què oferireu a partir del 25?
Nosaltres cada any treballem amb dues cartes, la d’estiu i la d’hivern. Tanmateix, a la primavera i a la tardor oferim suggeriments; ara, per exemple, tenen molta sortida els arrossos mar i muntanya, propostes diverses amb bolets i hem pogut servir uns llobarros molt bons. A finals de novembre, quan tornem, presentarem la carta d’hivern, engegarem la campanya de Nadal i ja estarem preparats pels sopars de grup i perquè la gent ens encarregui menjar per emportar.
– Aquest octubre, no falta l’esperit solidari a Falconera…
En efecte. Tal com vam fer l’any passat, al llarg de dues setmanes (del 16 al 31), participem en la campanya “Àpat Solidari”: per cada menú que servim, un euro anirà a l’Associació Tramuntanets, associació per nens amb diversitats funcionals. L’any passat alguns establiments ens hi vam adherir, enguany hem doblat el nombre, fet que celebro molt. Som uns 26 restaurants que ajudem econòmicament a aquesta associació i ens traiem el barret per la bona feina que fan.
– Què li diries a la gent perquè no dubti a visitar-vos a final d’any?
L’1 de desembre complirem 8 anys d’existència i, per sort, des del primer dia fins a dia d’avui hem pogut tirar endavant les nostres propostes de cuina sincera i de qualitat: molts clients han confiat en nosaltres per celebrar els seus àpats d’empresa i, sobretot, per encarregar-nos menjar per emportar i menjar-lo a casa envoltats de la família. Sempre acabem l’any d’una manera molt activa, així que tots aquells que no vulguin cuinar per festes de Nadal ja saben que poden confiar en nosaltres.