Preus molt assequibles i amb una gran qualitat formen el fil argumental de La Parra de Pont de Molins, comandat…
Buscant: Gastronomia
Aquest cuiner que va treballar al restaurant de Cala Montjoi considera que Ferran Adrià ha deixat com a llegat un…
Gregory i l’equip de Falconera toquen l’ànima de cada client amb el seu lema de “natura i mar”: propostes amb…
Producte fresc i cuina de mercat d’elaboració pròpia, com ara el fantàstic tataki de tonyina o els calamars amb botifarra,…
Barreja d’esperit familiar i tradició però també amb noves propostes sempre a punt és el camí que segueix l’equip de…
A peu de platja, l’Àncora és d’aquells llocs amb bona presència i de total essència estiuenca, amb productes de qualitat,…
A l’avinguda de Rhode número 185, el local compta amb set dècades d’existència i és una destacada opció, disponible durant…
La gerent de l’Hostal-restaurant La Tina del Port de la Selva confia en l’arribada de turistes francesos i el retorn…
Inaugurat el proppassat 15 de maig, el Bar Can Viñas, al Pont del Príncep, amb bona ubicació, terrassa i obert…
Xavi Rivas, propietari del Jovent de Colera, explica que a la seva carta es combinen els plats pels més menuts…