Parlem amb la Cristina, gerent del Bar Restaurant Cristina, emblemàtic establiment ubicat dins del complex residencial “Les Palmiers”, entre Llançà i Port de la Selva, concretament al km 5,5
– Com definiries la vostra cuina?
Destaquem per oferir menjar casolà fet amb productes de qualitat. Majoritàriament, predominen les propostes de peix, el qual intentem treballar amb molta cura i les paelles d’arròs. En resum: molta cuina de costa i també elaborem de manera totalment artesanal pizzes de gran qualitat. A més, de dimarts a divendres proposem un menú diari molt complet, per 18 euros. I també un menú especial de la casa, aquest també durant els caps de setmana, per 30 euros.
– Quins plat destacaries de la vostra carta?
Tenen molta sortida i agraden molt els nostres arrossos, però jo subratllaria la nostra sarsuela, el rap a la marinera i la graellada de peix.
– Destaqueu, a més, per la vostra ubicació. Això us fa encara més especials?
Llançà i la comarca compten amb restaurants similars al nostre, amb bona cuina local i amb productes de qualitat. Ara bé, nosaltres tenim un seguit d’avantatges que penso que ens donen un plus important. En primer lloc, el pàrquing. Això la gent sempre ho valora. També els 5000m2 de jardí, amb pèrgoles exteriors, gronxadors pels nens… Disposar d’aquest espai tan ampli i, a sobre, a prop del mar, és d’agrair. També tenim sala de joc i pistes de tennis. I, com el nom indica, no només som restaurant, sinó que comptem amb terrassa i servei de bar, un espai molt acollidor, ara que ve època de passar-se llargues estones a fora.
– En definitiva, doncs, per què algú aquest estiu us ha de visitar?
A mi m’agrada molt oferir allò que a mi m’agrada trobar-me quan vaig a menjar a fora: productes de qualitat i bona atenció als clients. Però repeteixo: els 5000m2 de jardí que abracen el nostre local són un luxe difícil de trobar… i just davant del mar! I és un espai molt ben aprofitat i apte perquè la mainada s’entretingui mentre els adults fan sobretaula. A més, no us perdeu, aquest estiu, l’espectacle de flamenc que programem un cop per setmana, amb un bon guitarrista i uns bons ballarins. És un espectacle molt maco de veure, no només pels fans del flamenc, sinó que agrada a tothom.