Parlem amb Esther Noval Pagès, de Cuina 22 a Vilafant.
Quins productes i serveis oferiu des de Cuina 22?
Tenim una àmplia oferta: menú diari -de dimarts a divendres -, menjar per emportar, càterings per a empreses i àpats per a col·lectivitats com casaments, aniversaris, i inauguracions. També disposem de pollastres a l’ast i diversos plats entre els quals els canelons i les croquetes són les nostres especialitats.
Quina és la trajectòria del vostre establiment?
Les arrels de Cuina 22 són familiars. El meu marit, Marc Margall, que de ben petit porta l’instint de la cuina, es va posar pel seu compte en 2011.
Cap a on orienteu la vostra oferta?
La nostra passió és cuinar: fem cuina de temporada i alta gastronomia a l’abast de tothom.
Quin protagonisme tenen els productes de proximitat en les teves creacions?
Sempre intentem que els productes sigui de proximitat, i per això comprem al mercat de Figueres i fruites i verdures de Vilafant. Ens agrada treballar amb ingredients frescos i de quilòmetre zero.
Quins són els plats estrella de Cuina 22?
Els canelons de carn, els de bolets i els d’espàrrecs. També les croquetes de rostit, de pollastre i d’ibèric.
Quin és el teu secret per fidelitzar clients?
Et deixem provar els nostres menjars i un cop els tastes, tornes. Donem molt valor al servei i ens adaptem a cada client segons les seves necessitats, amb propostes a mida, si cal.
Què significa el nom Cuina 22?
El nom està inspirat en Nova York, on restaurants de categoria afegeixen al seu nom el número del carrer on es troben. Nosaltres som a la carretera d’Olot, núm. 22, de Vilafant.
Resumeix Cuina 22 en una frase
A Cuina 22, t’ajudem a cuinar!