Risech Restaurant, lloc òptim a primera línia de mar, davant del passeig marítim, amb una àmplia i excepcional carta en la qual prenen molt de protagonisme els arrossos
“La tradició que atresorem penso que és un valor afegit del qual podem presumir, i molt”, expressa satisfet en Jordi, el responsable del Risech, un negoci 100% familiar. De generació en generació el Risech s’ha mantingut com un clàssic a Roses: oficialment va obrir el 1952, és a dir, estem davant d’una rellevant trajectòria de més de 70 anys.
Reconeguda gastronomia mediterrània just davant de les vistes panoràmiques de la Badia de Roses, segons la UNESCO, una de les trenta badies més belles del món. “Oferim sobretot plats amb el peix com a protagonista i toquem molt els arrossos, és on ens sentim més còmodes. Aquests tenen molta sortida: comptem amb molt client fidel als nostres arrossos, tant gent local com turistes. Al final, són molts anys fent això i el boca-orella ens ha deixat molt bé”.
El seu arròs negre és un dels més destacats de Roses. I el bon vi que no hi falti: la seva carta és extensa i molt acurada.
Pel que fa als menús, no disposen d’un menú que diàriament vagi variant, sinó que ofereixen un menú fix que té molta sortida. Allò que funciona, endavant!
En Jordi, però, detalla que “és clar que tot sovint, amb els clients que ens ho demanen, revisem uns menús que ja tenim estipulats i els tanquem segons els gustos de cadascú, amb l’objectiu que festes particulars, ocasions especials o trobades familiars se celebrin de la millor manera i que el paladar acabi totalment seduït”.
“Menjar bé, al Risech, està garantit”. Aquesta és una de les crítiques que podem llegir a les xarxes. O d’altres com: “Us recomano, amb força, el Risech”. En general, els clients destaquen que, sempre que van al Risech, es troben amb un personal molt atent, bon servei i, el més important de tot, bon gènere a taula.