Can Cassoletes d’Espolla

Amb la sempre cercada relació qualitat-preu, les propostes casolanes de l’establiment no paren de rebre floretes amb el pas dels anys

Des de Can Manel de Llançà fins a la més que ben cuidada masia ubicada a Espolla. Aquesta és la línia traçada i recorreguda amb èxit durant gairebé mig segle per la família de Can Cassoletes. Un trajectòria que ha passat pels plats típics de peix en una zona llançanenca molt transitada fins a servir, a banda de peix, plats 100% casolans de cuina catalana en un ambient molt més familiar.

A Espolla, al carrer Relliquer des de l’any 2006, Can Cassoletes compta amb plats estrella com la seva bouillabaisse (suquet de peix típic de la Provença), els calamars amb ceba i bolets, remenats d’estil molt propi… Sense deixar de banda, és clar, les propostes de peix fresc, carn de qualitat i les postres, com no poden ser d’una altra manera, de recepta totalment casolana.

I tot plegat amb un ambient molt cuidat i agradable, amb decoració rústica i les seves parets de pedra que sempre donen un toc imperial destacat. I amb cura de tots i cadascun dels detalls que busca cada client. Ho avalen la majoria de les opinions realitzades al llarg dels anys tant pels seus clients més fidels com per aquells passants i amants de la gastronomia catalana. “100% recomanable”, “Fantàstic i complet menú de cap de setmana”, “Deliciosa paella mixta que cal tastar”, “amanides molt ben elaborades amb productes de proximitat i de qualitat” són només algunes de les moltes floretes rebudes.

 3,093 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui