Can Barbes

El restaurant Can Barbes de Pontós va obrir les portes ara fa tres anys. Però l’experiència en l’hostaleria ve de lluny. “Els meus pares van començar amb un restaurant a Mieres, a la Garrotxa”, explica Jordi Arboix, propietari i cap de cuina de Can Barbes. Arboix és un professional forjat a casa, va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Figueres, completant la seva formació amb pràctiques a l’Antaviana i a l’hotel Pirineus de la capital empordanesa. Entre alguns dels plats més especials de la casa hi trobem el pollastre amb ratafia, la llengua de vedella guisada i l’arròs de llamàntol.

Al capdavant del restaurant està obtenint molts bons resultats i els comentaris dels clients situen al de Pontós com un espai gastronòmic amb un magnífic tracte. En diuen que és una “autèntica experiència d’atenció propera i familiar” i que ofereixen una “atenció excel·lent, bon menjar, gustós i abundant”, i n’hi ha qui deixa molt clar que no pots marxar sense tastar l’arròs!

A Can Barbes també destaquen els esmorzars de forquilla i els excepcionals menús amb una insuperable relació qualitat-preu, que varia entre els 11 euros el menú diari i els 15 euros els festius.

Can Barbes

Obert de dimarts a diumenge.
Carrer Pou Comú, número 4.
Tel. 972 98 00 57

 4,486 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui