Els reconeguts Moha i Rachida encapçalen el Bar Antonio, especialistes en peix fregit des del 1974. Enguany, amb el nou local a l’Avinguda de Rhodes (núm 107) han fet un nou pas endavant.
– Com està anat l’activitat en el nou local?
Només podem dir coses bones dels darrers mesos. La nostra activitat a l’avinguda principal del poble aporta beneficis a nosaltres com equip i als nostres clients. Ara sí que podem afirmar que els nostres productes lliguen amb el local.
– A què et refereixes? Explica’t…
Tenim clients que abans, en l’anterior local, molt més petit, no podien venir tan sovint. Primer perquè no era tan acollidor com el d’ara i, sobretot, perquè tot sovint no tenien lloc. Ara molts d’ells els tenim més sovint al nostre establiment i això ens fa molt feliços. Ja són com de la família. A més, ara tenim una decoració molt més treballada, una decoració que va molt d’acord amb la nostra cuina andalusa. En efecte, hem aconseguit que menjar i espai lliguin perfectament. Tenim l’espai idoni per celebrar, l’any vinent, el 50è aniversari del Bar Antonio, amb uns ingredients que mai ens manquen: salero, simpatia i proximitat.
– Qui forma part de l’equip i quins són els vostres plats estrella?
En total, l’equip està format per 12 persones. Sobre els plats estrella, l’estil propi dels nostres musclos continua sent una de les tapes amb més sortida. Però també el nostre tataki de tonyina, el peix a la planxa (sobretot el llobarro) i la resta de propostes segons el peix del dia, sempre vetllant per la proximitat. A banda del peix, la nostra proposta d’albergínies amb formatge de cabra també té molta requesta. El nou local també ha permès innovar a la cuina i oferir una carta molt més extensa.