Can Viñas

Inaugurat el proppassat 15 de maig, el Bar Can Viñas, al Pont del Príncep, amb bona ubicació, terrassa i obert durant tot el dia, ja compta amb una llista de clients fidels

Fa uns mesos, a l’Empordà, la figura de la Sonia no era gens coneguda. Procedent de Barcelona, ara ja pot dir que, amb poques setmanes, s’ha fet un nom ben a prop de la capital altempordanesa. “Durant el confinament, tot pensant, vaig tenir clar que desconfinar-me a prop de Figueres i fer vida a l’Empordà era, alhora que donar un servei a la gent durant el procés lent de tornada a la normalitat, una molt bona opció”. Un desig fet realitat, des del passat mes de maig.

Ubicats al carrer Espígol número 14, al Pont del Príncep, la Sonia, ben acompanyada del seu fill i una altra treballadora, el Bar Can Viñas té, especialment, dues coses que, sovint -i més en el context actual de pandèmia-, van molt buscades: una bona i segura terrassa i fàcil aparcament, zero estrès. “Tenim tot el que la gent demana i necessita avui dia. Ras i curt: poder-se relaxar en un espai segur i ben arranjat segons les demandes dels clients, molts d’ells ja són fidels a nosaltres, perquè després de conèixer-nos ens continuen visitant. Es podria dir que, des del primer dia, el nostre rumb ha anat variant segons les seves demandes, propostes, exigències… Això ens agrada, volem ser propers a la gent i, pels que no ens coneixen, volem remarcar que som diferents dels locals propers. Amb nosaltres, la gent ve, es relaxa, independentment del moment del dia que sigui, s’hi passa una estona llarga, divertida, amb música… Oferim tapes, taules d’embotits, entrepans, cerveses… Sí, es podria dir que tenim l’esperit d’una guingueta de platja”.

Ara, la vida de Can Viñas passa pràcticament a la terrassa. “L’activitat efervescent, des del maig fins ara, ens ha privat d’arreglar i acabar l’interior. Però això és bon senyal, a totes hores ens visita gent i, per tant, n’estem molt satisfets. Però sempre volem créixer i arribar a l’excel·lent, ara som de notable”. Oberts des de bon matí fins prop de la mitjanit, amb possibilitat d’acabar el dia fent un còctel, compten, majoritàriament, amb veïns de la zona, Pont del Príncep, Vilamalla, Santa Llogaia i Vilafant.

 2,400 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui