Sa gambina

A la Riba, al rovell de l’ou de Cadaqués, Sa Gambina, amb la seva espectacular terrassa, sempre és una bona opció, sobretot durant els mesos d’estiu pel seu espai tan ben emplaçat

A primera línia de mar, amb “unes vistes excepcionals i uns preus òptims tant pel que ofereixen a taula com pel seu servei en general” són les opinions més llegides i comentades pels clients de Sa Gambina. Un lloc on, per exemple, el geni Salvador Dalí n’era client habitual.

Els seus calamars, la magnífica paella de marisc (entre sis altres varietats de paelles i fideuada) i els seus musclos a la marinera, amb un toc molt, molt personal, són alguns dels seus plats estrella. Són només algunes d’entre les moltes propostes que formen part de la seva extensa i molt ben cuidada carta, des dels seus entrants, passant pels plats principals, fins a unes postres molt cuidades, una carta de vins de qualitat i, inclús, uns cafès que els més “cafeteros” valoren molt positivament.

Amb la calidesa de l’espai, encantador i amb una estupenda decoració, Sa Gambina és molt polivalent i ideal per realitzar tota mena d’esdeveniments o, simplement, gaudir d’una bona estona en família o petit comitè, un dels plans més factibles i, alhora, més ben valorats en el context social en què estem vivint des de fa més d’un any. Tot plegat gràcies a un consolidat equip que vetlla per oferir destacades i elaborades propostes de cuina mediterrània, amb ingredients de la nostra costa i de la nostra terra, amb gran varietat de peix fresc i mariscs amb una àmplia varietat de sabors i gustos per als paladars més exigents.

 1,545 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui