Ca La Margarita

Barreja d’esperit familiar i tradició però també amb noves propostes sempre a punt és el camí que segueix l’equip de Ca La Margarita, local ben establert i consolidat a Roses

Les 10 opcions d’arrossos casolans, juntament amb les tapes d’estil propi i que han passat de generació en generació, fins a la galta de porc amb escamarlans i el txuleton de vaca gallega fan palesa l’elaborada carta que conforma Ca La Margarita, històric i familiar restaurant ubicat a la freqüentada plaça Sant Pere de Roses, just davant del mar.

Històric perquè els seus inicis es remunten l’any 1996 i familiar perquè, des de la Margarita, la llavors màxima encarregada del local, fins ara, amb l’Àngel, les receptes van passant de pares a fills. “És un orgull seguir fent créixer el negoci al costat de la família. A diferència d’altres locals, Ca La Margarita, a banda de la família, compta amb un equip molt consolidat, amb les coses clares i amb les propostes de plats ben interioritzades. No és un anar i venir de personal. Tot l’equip s’estima molt el restaurant”, detalla satisfet l’Àngel.

Pel que fa a la temporada d’estiu, l’equip de Ca La Margarita no està excessivament preocupat per aquestes darreres setmanes d’incertesa a la vila, a causa dels darrers números referents a la pandèmia: “Hem anat treballant, no com voldríem, però n’estem contents, si bé nosaltres valorem la feina de tot l’any, no només la de temporada. Obrim tot l’any, comptem amb clients fidels i sempre tenim novetats a punt: per exemple, darrerament té molta sortida la vaca gallega, l’hem anat recomanant i la gent que la tasta la troba exquisida”.

 32,623 visualitzacions totals,  82 vistes d’avui