Can_Jordi

Can Jordi, a tocar del Museu Dalí, és un lloc on dins i fora dels seu plats s’hi respira qualitat i sinceritat a uns preus molt assequibles.

Ubicat a la Pujada del Castell número 9, Can Jordi és sinònim de la sempre cercada relació qualitat-preu. I, per què no dir-ho, de sentir-se com a casa. En parlem amb el seu director general, un professional amb una llarga trajectòria en el sector. Des de fa uns anys, a Figueres, compta amb un equip de professionals de cuina i de sala de destacat nivell.

Sobre qui són i com se’ls ha de conèixer: “Ens definim com a restaurant de cuina mediterrània tradicional, una cuina de poble al cor de Figueres. Quan algú pregunta per nosaltres o ens visita, de seguida li queda clar el nostre tarannà. Perquè som sincers i molt propers: allò que desprenem, tant en el nostre local com en els nostres plats, és sinceritat. Mai hem intentat inventar res, simplement servim els plats que en algun moment o altre heu tastat, però ho fem d’una manera molt pròpia, única i interioritzada i la qual ens encanta compartir”.

Amb menús diaris que sempre es modifiquen i també menús de cap de setmana molt atractius, generosos i d’àmplia elecció, el restaurant-grill Can Jordi és garantia de qualitat tant per gent local com passants i turistes. L’equip, atent i simpàtic, vetlla perquè els seus clients, molts d’ells treballadors de la zona, gaudeixin sempre de les seves propostes a preus assequibles.

Tot sovint les seves taules compten amb el cartell de “reservat” al seu damunt, motiu pel qual és molt recomanable reservar prèviament. Ara bé, cal tenir present que, just abans de Sant Pere, l’establiment para uns dies per vacances. “Del 27 de juny fins al 12 de juliol abaixem la persiana per tornar amb les bateries recarregades i, així, tenir una temporada d’estiu a ple rendiment”, explica l’amo del negoci.

 707 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui