Can Santos

Emmarcat a la Jonquera, Can Santos suma més de 30 anys d’activitat, amb la sempre buscada relació qualitat-preu molt ben avalada pels seus clients.

Superar les tres dècades d’història i, inclús, seguir creixent positivament no és gens fàcil avui dia. Tanmateix, la marisqueria Can Santos, situada al carrer Bosch Trinxeria número 12, a la Jonquera, n’és un bon exemple. El senyor Santos va apujar les persianes, com a primer responsable i fundador del que inicialment va ser un restaurant amb tota classe de plats de cuina catalana.

Gairebé 15 anys més tard, la filla del fundador, juntament amb la seva parella, va decidir que Can Santos s’havia de començar a conèixer com una marisqueria de qualitat a la província. Un gir que, com es veu avui dia, va ser tot un èxit i per això la Jonquera disposa d’aquest conegut local. En la gran majoria d’opinions, els seus clients destaquen el tracte rebut i, en definitiva, cataloguen el local com un dels millors, en relació qualitat-preu. Per tant, Can Santos segueix sent una parada obligatòria: “Ens visiten bastants francesos, a causa de la nostra bona localització a prop de la frontera, sovint denominada estratègica, si bé la majoria dels nostres clients són de Catalunya, que ens coneixen de fa temps i ens visiten molt sovint”, comenten des de la direcció. Així doncs, pràcticament ningú recau a Can Santos per casualitat.

Els seus plats, sempre generosos i ben elaborats, compten amb peix fresc i de qualitat, sovint de la zona i a la vista dels clients que trepitgen l’establiment. Diàriament hi ha menú, juntament amb altres opcions, segons les pretensions i els desitjos de cada paladar i de cada estómac. Als caps de setmana, els menús oferts ronden els 25 euros. Can Santos, per tant, és garantia de qualitat, com demostra el seu creixement assenyat i familiar.

CAN SANTOS
C. Bosch Trinxeria 12,
La Jonquera (Girona, Alt Empordà)
T: 0034 972 55 53 71
www.restaurantcansantos.com

 2,088 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui