Cap Bea Llança

El local ofereix una cuina a l’alçada del bonic marc portuari on està situat. Buscar l’excel·lència tant en l’espai com en els seus plats era condició sine qua non dels seus propietaris.

Des d’aquest juliol, Llançà compta amb un nou i destacat establiment gastronòmic, ubicat al pis superior del Club Nàutic. Unes vistes, per tant, d’allò més privilegiades, amb una panoràmica d’uns 270 graus per gaudir del magnífic entorn en qualsevol moment del dia. I ja se sap: el bon peix, la bona cuina mediterrània i els bons còctels ho són encara una mica més si l’entorn és com el del Cap Bea.

L’espai, que pot aplegar fins a 160 persones, ha estat dissenyat amb molt bon gust, tant a l’interior com a la bella i espaiosa terrassa que disposa. “Buscar l’excel·lència tant en l’espai com en els plats” ha estat una de les seves premisses a l’hora d’obrir i donar-se a conèixer.

Amb la llotja de peix just al costat, en les seves propostes s’inclouen peixos i mariscs que els arriben diàriament, amb un ostrer gastronòmic que acull els clients que trepitgen el local, per tal de compartir-los les seves millors opcions, les arribades del mar aquell dia en qüestió. A més, com es pot descobrir en la seva carta, les opcions mediterrànies i de tapes són ben variades, inspirades segons el bon gust del seu xef. Cuina senzilla i gustosa amb productes frescos i de mercat seria una bona definició per al Cap Bea.

A banda del servei de restaurant, no es pot passar per alt el servei de bar, amb còctels de tot tipus i elaborats amb molta cura. Un espai totalment recomanable per al descans i la distensió, després d’un bon passeig pel port o d’un llarg dia en vaixell o de bronzejat en alguna de les platges properes.

Quant als primers dies de vida del nou restaurant llançanenc, Bea, la seva comandant, els descriu com “una primera implementació encoratjadora que anuncia un futur prometedor”. En definitiva, i com ells mateixos adverteixen: “Afanyeu-vos a reservar taula! La resta… és cosa nostra!”