Darrere el Racó de la Brasa, a Roses, hi ha la Cristina i David; catalans amants de la carn i el foc! Cansats de la situació laboral actual i de fer sacrificis treballant per altres, aquest matrimoni extravertit i simpàtic, van tirar endavant el seu propi negoci amb ganes d’oferir una cuina casolana de qualitat a preus assequibles per a tot tipus de públic. I tant és així que la majoria de la clientela són classe treballadora que gaudeixen de preus justos per a provar els plats que proposa la cuina del Racó de la Brasa.
A més del bon tracte als clients, la Cristina i en David no deixen passar l’oportunitat d’oferir degustacions amb les consumicions, sobretot els caps de setmana, on ningú es pot perdre la degustació de les aletes de pollastre i el morro rostit.
L’excel·lent cuina del Racó de la Brasa no té res a amagar, i per això la barbacoa es troba integrada a la barra, permetent que els clients vegin com es cuina la carn en tot moment. I és que el restaurant destaca per les seves carns a la brasa, això sí, amb producte de proximitat, oferint la garantia de ser produïda a granges de la província de Girona.


