Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • 66Butaques tanca temporada amb un concert a l’aire lliure amb Chaqueta de Chándal, Bewis de la Rosa i la dj figuerenca Ryna
    • La lluita contra el càncer i l’art flamenc units per una bona causa
    • Les Catifes de Corpus, inici de la Fira de la Rosa, que omplirà Roses de flors, gastronomia i animació
    • Figueres es MOU celebrarà la seva desena edició consolidat com un dels principals festivals de dansa del país
    • Més de 80 persones van assistir a l’esdeveniment “La bona nutrició” a Capmany
    • Homenatge a la vellesa de Sant Pere Pescador 2023
    • Els grups municipals de PSC, Junts per Roses i Gent del Poble estableixen un acord de pacte de govern
    • La DO Empordà supera per primer cop els 6 milions d’ampolles venudes en un any
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»Cele Moreno: “Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant”
    Gastronomia

    Cele Moreno: “Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant”

    31 d'Agost de 20224 Vistes
    Capitan's

    Fa trenta-set anys obria un restaurant a Empuriabrava, el Capitan’s. Per a molts turistes i estrangers de segona residència és conegut, però també molta gent del país hi ha trobat una família i uns serveis excepcionals. Parlem amb Cele Moreno, que lidera aquesta nova generació al capdavant d’aquest mític restaurant.

    Com va començar el restaurant?
    Va ser idea d’en Jurgen Jepsen, un senyor suís que exercia d’API (agent de la propietat immobiliària) i va tenir la visió d’obrir un restaurant. En el seu moment, van sumar-hi la meva família, el meu pare, Agustí, en va ser el cap de sala, i com a cap de cuina van agafar el meu oncle Joaquín. Des del primer moment tota la família vam estar aquí, i hem anat passant generacions. Ara en Gonzalo Silva n’és el cap a la cuina i jo, Cele Moreno, a sala.

    Què és el que li agrada del seu restaurant?
    La interacció amb tantes nacionalitats i el recorregut. Amb trenta-set anys hem conegut a les diferents generacions dels clients. Realment t’aporta alegria i èxit, tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant. Aquesta és la gran sort, aguantar tants anys! Però tant és mèrit nostre, per la part que ens toca, com dels clients. La nostra història és la de generacions amb un gran respecte al client, amb una fidelitat al negoci, i també cap a la següent generació.

    Quin tipus de client tenen?
    Sempre hem tingut client estranger, tot i que els darrers anys ens hem donat a conèixer més a la gent del país i a la població local. Era vist com un lloc d’estrangers, però el client de l’Empordà ens ha començat a conèixer i finalment el client ve per tot el que hi ha al voltant. A l’Empordà ara es mou bàsicament el client francès, tanmateix tenim totes les nacionalitats. Abans predominava Alamanya, tot i que l’entrada a l’euro va baixar, ara retorna a poc a poc.

    Què ens recomana quan vinguem a menjar al Capitan’s?
    Tot! Al migdia és fàcil d’escollir: clova per picar i un arròs caldós, que el fem molt bo. Després, tenim una gran varietat de plats, des del peix, que el podem fer amb sal o al forn, l’espatlla de xai, fins a un filet de bou amb fua. Hi ha moltes coses per picar, com els carpatxos i tàrtars, que el cambrer els acaba a taula. Aquest és un servei que s’ha perdut molt, el de netejar el peix, trinxar o acabar un plat davant del client, però nosaltres el volem mantenir.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    Gregory Abella: “El més important és el que el nostre client quedi satisfet”

    2 de Juny de 202356 Vistes
    Gastronomia

    Carn de proximitat per llepar-se els dits al Racó de la Brasa

    28 de Maig de 202315 Vistes
    Gastronomia

    Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol

    15 de Maig de 202319 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 378

    Revista Crae 378
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.