Jackso

En Jacky i la seva dona formen Jackso, bar de còctels i tapes d’alta gamma que ja fa mesos té un paper destacat davant de la platja de Roses

Com s’ha de definir l’establiment? Quant fa que existeix?
Jackso va obrir les portes a Roses fa un any i mig i la rebuda ha estat molt positiva. Som un local de copes d’alta gamma, és a dir, cada còctel o combinat conté alcohol de qualitat, del que no es troba a tot arreu i això ens fa diferents, juntament amb la música i les tapes que servim.

– A banda dels còctels exclusius, quines són les vostres especialitats i què us fa diferents?
D’una banda, les tapes que acompanyen les nostres begudes. Totes elles són fredes, però són productes de qualitat superior: tàrtar de bou Angus, mousse de salmó, foie gras, caviar, embotits ibèrics… La qualitat en les begudes i les tapes és el nostre tret distintiu; a la zona no hi ha altres locals d’aquest rotllo. D’altra banda, la música és la cirereta del pastís.

– Què li passa a la música i per què convidaries a algú que encara no us coneix a visitar-vos?
Tenim en tot moment molta cura del que sona al nostre bar i, a més, els dimarts al vespre tenim música en directe. Sobre per què recomano el Jackso, reitero el que he anat explicant i afegeixo que el nostre local és molt acollidor i que, durant tot l’any, tenim quelcom impagable: les esplèndides vistes al mar tothora.

 1,538 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui