Can Pau Cantallops

Al peu del massís de l’Albera, en un paratge de natura idíl·lic, el restaurant Can Pau acull els visitants que busquen pobles i poblets tranquils per desconnectar de l’estrès i de la pol·lució de les grans ciutats. La gent, atreta pels elements més atractius del poble, les dues bodegues de vins, el castell de Requesens, la quinzena de cases rurals i la proximitat d’un centre comercial, troba a Can Pau cuina de mercat, de temporada, amb tocs avantguardistes. Uns plats variats i acurats, que satisfan tots els paladars i que no deixen de sorprendre a la clientela més fidel.

A les portes del cinquantè aniversari queda ja lluny aquella fleca amb botigueta de la plaça de Cantallops que va començar cuinant plats d’abans. Tanmateix, el restaurant Can Pau manté l’essència d’un establiment familiar on es prioritza la qualitat i el bon servei.

Després de les restriccions per la pandèmia de la Covid, Can Pau reprèn l’organització de nous esdeveniments, aquells que no es varen poder celebrar per les mesures. A més, confessen que “la gent té moltes ganes de sortir, i estem treballant molt bé”. I és que des del mes d’agost, els caps de setmana, Can Pau s’omple de gent amb ganes de provar l’oferta gastronòmica del restaurant.

Més info: https://restaurantcanpau.com/

 5,317 visualitzacions totals,  5 vistes d’avui