Sa Gambina

Cadaqués és un dels principals destins turístics de la Costa Brava i els visitants se senten atrets pels molts encants que presenta aquest municipi.

Com les seves platges, l’església de Santa Maria, la casa de Salvador Dalí a Portlligat o la proximitat amb el Cap de Creus. Però un altre motiu important per acostar-se a Cadaqués és la gastronomia, i en aquesta destaca el restaurant Sa Gambina, especialitzat en cuina mediterrània i catalana.

El matrimoni format per Tomàs Carreras i Octavia Borrell va fundar l’establiment fa més de 45 anys al davant de la platja, a la riba Nemesi Llorens sense número, amb unes magnífiques vistes de la badia. Restaurant de referència durant molts anys a Cadaqués, actualment el negoci està en mans del fill dels fundadors, Jordi Carreras, i de la seva dona, Pepa Díaz.

La seva cuina es basa en productes del mar i de la terra, de qualitat, amb gran varietat de peixos i mariscs de la Costa Brava. La carta disposa d’una àmplia varietat de plats de tots els sabors i gustos, amb menció especial per a la bullabessa, els arrossos i les paelles, que són els que tenen més èxit entre la clientela del restaurant. Sa Gambina ofereix tres menús que oscil·len entre els 20 i els 30 euros, i està obert de la 1 del migdia a les 4 de la tarda i de les 8 del vespre a 2/4 d’11 de la nit.

RESTAURANT SA GAMBINA
C. Riba Nemesi Llorens, s/n
17488 CADAQUÉS
www.restaurantsagambina.com

 699 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui