El Corral de Llers

Al carrer Ramal de Llers hi trobem un petit restaurant, càlid, acollidor i rústic, que enguany celebra el seu dinovè aniversari.  El Corral de Llers obria portes en un antic corral d’una casa de poble, una planta baixa amb les parets de pedra vista. Van començar oferint una gran varietat d’embotits de l’Empordà de primera qualitat, però també els millors ibèrics, acompanyats d’amanides completes. Més endavant, van incorporar carn a la brasa a la seva carta. Tot acompanyat amb vi de l’Empordà. 

Després d’anys de treballar per oferir la millor qualitat, El Corral de Llers ha posat en marxa la caixa d’embotits i formatges per emportar. “Amb la pandèmia, molta gent prefereix quedar-se a casa, i nosaltres els hi oferim emportar-se el Corral a la taula de casa”, expliquen des del restaurant. Però aquesta proposta també és especialment adequada per fer aperitius, celebracions o sopars!. Es tracta de caixes de diferents mides, segons els comensals, i que poden fer-se al gust del client, incorporant o traient embotits. Això sí, tot el que conté la caixa té la mateixa qualitat que els que es degusten al restaurant!  

Així doncs, el Corral de Llers és un restaurant per tenir molt en compte quan es busca un lloc per gaudir de carns a la brasa i embotits d’alta qualitat, o per degustar-los a casa! Les opinions més destacades dels clients mostren la bona atenció i la gran qualitat dels productes,  “Lloc acollidor amb molt bon tracte i molt bon menjar”, “Servei genial, embotit increïble i la carn al punt”, “Absolutament extraordinari!”, “Bona relació qualitat preu”. En definitiva, un espai amb encant on es pot degustar una carta reduïda però molt ben escollida i productes seleccionats amb cura. 

Més informació: www.elcorraldellers.com

 3,385 visualitzacions totals,  6 vistes d’avui