El restaurant Dlux d’Empuriabrava, situat al sector Puigmal d’Empuriabrava, ofereix menú diari, inclòs cap de setmana, a partir de 12 €, i uns magnífics plats a la seva carta.

A la cuina del Dlux treballen amb producte fresc, de temporada i quilòmetre zero sortit de la badia de Roses i els camps de l’Alt Empordà, oferint una gastronomia de proximitat, que uneix la senzillesa, la frescor i la cuina tradicional.

Tot i la seva ubicació i la presència de turistes en temporada alta, el Dlux és una cafeteria restaurant de barri que fixa la seva mirada a la població local, amb l’objectiu de satisfer la gana de treballadors i treballadores que busquen menjar bé. En destaca el seu menú diari, de dilluns a divendres i un menú de cap de setmana, el servei a domicili i la recent incorporació d’un mestre pizzer.

L’aposta per la pizza fresca, artesanal i amb productes de qualitat situa el Dlux com un dels restaurants on gaudir amb tota la família o els amics. El seu ampli menjador i la terrassa coberta, juntament amb l’atenció senzilla i familiar a sala, ofereixen un entorn relaxat i agradable on reunir-se i assaborir bon menjar, sense artificis, amb qualitat i al millor preu.

 948 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui