Risech

A l’avinguda de Rhode número 185, el local compta amb set dècades d’existència i és una destacada opció, disponible durant tot l’any

“La temporada va iniciar-se amb bons presagis; l’inici del mes de juny el ritme de feina era bo. Ara bé, al juliol, amb les notícies que s’han anat anunciant, la cosa s’ha aturat considerablement. Treballem, però a nivells molt més baixos. Tenim clients locals, però els francesos, molt habituals any rere any entre nosaltres i que al maig i juny hi eren, ara pràcticament no hi són”, explica en Jordi, el gerent.

Risech
Jordi, gerent del Risech

Pels qui encara no els coneixen, l’Hotel-Restaurant Risech de Roses és una empresa familiar, ben avalada per la seva trajectòria al llarg dels últims setanta anys. De caràcter molt proper, al llarg d’aquestes dècades sempre han estat una opció molt ben considerada pels dinars familiars, “els quals esperem recuperar, en la mesura que sigui possible, ben aviat, perquè són actes emotius que ens satisfà molt celebrar-los amb la gent que confia en nosaltres”.

Tot i les restriccions de mobilitat, haver pogut ampliar capacitat de taules, respecte fa uns mesos, s’ha notat, “ja que som un local que treballa fora de temporada, amb activitat durant tot l’any”. Les opinions dels clients destaquen, de les propostes a taula, el bon marisc que ofereixen, la sopa de peix, els musclos al vapor, les seves fideuades i el seu arròs amb llamàntol. Qualitat, quantitat i bon gust a un preu molt acceptable, en una bona ubicació i una destacada atenció per part del personal”.

 1,516 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui