Paco Perez
A partir del 23 de desembre data en qué que reabrirá el local

El reconegut xef Paco Pérez, del Restaurant Miramar, de Llançà, assumirà a partir del dimecres, 23 de desembre, la gestió de l’oferta gastronòmica de l’Hotel Peralada, el qual en aquesta data, reobrirà les seves portes, just quan es compleix un mes després de la reobertura del Golf Peralada i la seva Wine Spa, segons ha informat la direcció de l’hotel.

L’establiment ha estat renovat per la coneguda interiorista barcelonina Sandra Tarruella, autora també de la decoració del restaurant del Casino. L’hotel, està situat en una localitat d’origen medieval amb una tradició vinícola de més de sis segles. Paco Pérez, que compta amb cinc estrelles Michelin, (dues al restaurant Miramar de Llançà, dues al restaurant Enoteca de l’hotel Arts de Barcelona, i una al Restaurant 5, de Berlín), amb els dos primers inspirats en el menjar i el productes frescos de la Mediterrània, que l’han fet mundialment famós en el món culinari.

El reconegut cuiner ja es va responsabilitzar, durant el passat estiu, d’una nova proposta de restauració als jardins del Castell de Peralada, el restaurant Shiro, que apostava per la cuina asiàtica, i que s’espera poder repetir el proper estiu coincidint amb el Festival de Peralada.

Ara, Paco Pérez, que actualment representa la alta gastronomia a l’Alt Empordà, intensifica el seu vincle amb l’empresa al dirigir la gastronomia de l’hotel i ha anunciat que les propostes per al Nadal s’inspiren en plats empordanesos tradicionals d’aquestes diades.

 286 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui